Buitenlandse deelnemers.

Het kan zijn dat u niet alleen Nederlandse deelnemers wilt uitnodigen, maar ook deelnemers buiten Nederland. Het is goed om te weten dat ons systeem internationaal werkt!

Buitenlandse deelnemers bellen naar het Nederlanse 020 nummer en betalen hierdoor zelf hun internationale gesprekskosten. De welkomsttekst op ons systeem is Engelstalig, dus uw deelnemers zullen probleemloos kunnen inbellen.

Als u een conference call opzet via dit systeem, betaalt u de conference call kosten van uw deelnemers. De internationale kosten betalen zij zelf, uw deelnemers bellen immers naar het Nederlandse nummer. Op deze manier kunt u genieten van onze lage dienstprijs!


Hoe belt u in op een conference call?

Stap 1:

Geef uw deelnemers het inbelnummer, de Conference Code en PIN. Communiceer ook het tijdstip en de datum waarop de call plaats zal vinden.

Stap 2:

Op de afgesproken datum en tijd bellen u en uw deelnemers het inbelnummer, en toetsen desgevraagd de Conference Code en de PIN.

Dat is alles, de conference call is gestart! Uiteraard hoeft u als voorzitter niet als eerste in te bellen op de conference call.


Let op: er kunnen maximaal 15 deelnemers in de conference call, inclusief de voorzitter. Heeft u meer deelnemers? Geen enkel probleem, neem dan contact met ons op.Slechts 8 cent p/m! Geen contract of abonnement.

Aanmelden